4/4

02.10.2019 07:00

"A" mužstvo doma stále neporaženo. Tentokrát porazilo Semice 3:2.

„Pro nás to jsou skvělé tři body. Měli jsme víc šancí, z tohoto pohledu je naše vítězství zasloužené,“ uvedl trenér Petr Šafránek.

„Hosté mě překvapili tím, že nehráli kombinační fotbal podpořený pohybem. A jelikož celý zápas dotahovali, tak se zaměřili na důrazný způsob hry s množstvím nakopávaných míčů. Pro diváky to byl určitě zajímavý a dramatický zápas,“ podotkl Šafránek.

Ten měl radost také z toho, že měl po dlouhé době kompletní tým. „Jsem přesvědčený, že se Pečkách tvoří nová parta kluků, kterým nevadí, že nehrají celý zápas a že spolu nebudeme v soutěži hrát druhé housle. Musíme to ale potvrdit v dalších zápasech. Určitě musím vyzdvihnout také práci Tomáše Kučery, který se stará o vše přínosné pro mužstvo,“ dodal šéf pečecké lavičky.

zdroj Kolínský deník

„Nezopakovali jsme výkon z minulého kola. Nikdy to nedokážeme potvrdit venku,“ litoval vedoucí semického mužstva Miroslav Čepelka. „Dvakrát se nám podařilo vyrovnat, potřetí už ne. Když jsme se dostali do hry vyrovnávacím gólem, dostali jsme opět gól po hrubé chybě. Pečky byly důraznější,“ dodal Čepelka.

zdroj Nymburský deník

 

Branky: 2x Růžička, vlastní

Sestava: Kopecký - Richter, Macháček, Pikner, Nebřenský - Lindner, Müller, Křivský, Švára - Proskočil, Růžička

Na střídání: Králík, Materna, Jelínek, Štégl, Mužík, Holub, Cmár