Překvapivě jasné vítězství

10.09.2021 07:19

"A" mužstvo zvítězilo v Liblici jasně 5:0!

„Omlouvám se všem našim fanouškům za tento výkon a nasazení. Pečky byly jasně lepší a patří jim gratulace,“ hlesl trenér Liblice Petr Samek.

„Není k tomu bohužel co říct, je to velké zklamání, které musím osobně vyhodnotit a rozhodnout se, jak pokračovat dál. Opravdu se omlouvám všem,“ dodal.

„K utkání jsme přistoupili s potřebným respektem, kluci hráli od začátku disciplinovaně a to byl základ úspěchu. Nepamatuji tak vysokou výhru na hřišti soupeře a ještě bez žluté karty. Byl to ale především zápas Tomáše Jedličky, který už ve druhé minutě orazítkoval břevno a svým pohybem neustále trápil domácí obranu. Hrál opravdu s chutí, sám bych tedy proti takovému hráči nechtěl hrát,“ řekl s úsměvem trenér Peček Zdeněk Buřič.

„Opět jsme si vytvořili hodně šancí a v první půli proměnili aspoň dvě, což bylo pro další průběh zásadní. Nemuseli jsme nikam pospíchat, vedení naší hře svědčilo a domácí se trápili. Nutno říct, že jsme se hodně poučili ze zápasu v Jíkvi, tak koncentrovaný výkon jsem od našich hráčů dlouho neviděl. Zakládání útočných akcí bylo na malém hřišti možná jednodušší, ale účelné. Domácí za celý zápas nevěděli, jak překonat naši obranu, čisté konto hovoří za vše. Jsem rád za první body z venku a těší mě, že jsme navázali na domácí vítězství, nejen předvedenou hou, ale i slušnou produktivitou,“ dodal spokojený Buřič.

zdroj Kolínský deník

Branky: 13., 41. a 51. Jedlička, 72. Sova, 87. Švára. Poločas: 0:2.

Liblice: Hrdinka – Vosecký, Doležal (34. Pospíchal), Bahr, Nouzák – Hejda, Kliment, Pačes (46. Schovanec), Vostrovský – Zimmermann, Hrstka.

Pečky: Cmár – Lindner, K. Pikner, Richter, Materna (62. Doležal) – Müller, Brunclík, Králík (81. Švára), Kašpárek (78. Buřič) – Jedlička (71. Soukup), Sova.