S lídrem o gól

11.11.2019 07:13

"A" mužstvo prohrálo na domácím hřišti se Slovanem Poděbrady 0:1.

„Bodovat se Slovanem znamená nadstandardní výkon celého mužstva po celých devadesát minut. Nám se to téměř podařilo a od zisku bodů nás dělilo několik posledních minut. Branka v samém závěru utkání nás určitě mrzí,“ posteskl si trenér Peček Petr Šafránek.
„Mužstvu nemám co vytknout. Kluci celý zápas odmakali a měli jsme dost sil na to, abychom nejlepšímu mužstvu soutěže byli nepříjemným a vyrovnaným soupeřem. Remíza by byla asi spravedlivá, ale hostující tým v samém závěru dokázal i s trochou štěstí dát po rohu vítěznou branku,“ dodal zklamaný Šafránek.

Zdroj Kolínský deník

„I když jsme měli mnoho slibných šancí, branku jsme bohužel nevstřelili. Domácí tým měl několik standardek, které si gólman Hadvičák s jistotou pohlídal,“ popsal trenér Slovanu Michal Lovětínský.

„Ve druhé půli se hra nezměnila a stále jsme byli více na míči. Soupeřovu branku jsme ale již tolik neohrožovali. Až po příchodu kanonýra Šulce se nám po rohovém kopu podařilo kýžený gól vstřelit. Bylo to těžké utkání se šťastným koncem pro náš tým,“ doplnil trenér.

Zdroj Nymburský deník

Branky: -

Sestava: Kopecký - Nebřenský, Macháček, Pikner, Richter - Švára, Jelínek, Křivský, Novák - Proskočil, Růžička

Na střídání: Králík, Mužík, Materna, Cmár, Holub