Áčko čeká soupeř s nejlepší obranou

12.10.2018 07:00

Dalšími zápasy pokračuje podzimní část sezóny 2018/2019!

Sobota 13. října

Žáci hrají v Kutné Hoře.

Starším žákům se v podzimní části zatím moc nedaří. V šesti zápasech posbíralo naše mužstvo pouze 4 body. V sobotním utkání se pokusí překvapit. Soupeřem totiž bude aktuálně 2. tým tabulky. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Blatný.

Vyrovnané utkání se očekává u mladších žáků. Oba soupeře dělí pouze 2 body. Naše mužstvo půjde do utkání s výhrou z minulého kola nad lídrem tabulky. Utkání začne v 11:55, rozhodčí Blatný.

Neděle 14. října

Na vítězné vlně jede dorost, který se stále drží, díky lepšímu skóre, na čele tabulky. Další a tentokrát povinné 3 body by si měli naši hráči připsat v domácím utkání proti předposlednímu týmu tabulky - TJ Sokol Mukařov. Utkání začne v 10:15, rozhodčí Šmejkal.

"B" mužstvo sehraje třetí domácí utkání v této sezóně. V předchozích dvou zápasech vždy naplno bodovalo. O další body bude bojovat se sousedem v tabulce. Tismice mají po sedmi kolech 6 bodů, naše mužstvo má bodů 8. Utkání začne v 15:30, rozhodčí Podnecký.

Překvapit se pokusí "A" mužstvo na hřišti Hlízova. Ambiciózní tým se drží na 2. místě s dvoubodovou ztrátou na čelo tabulky. V minulém kole ztratil bod v Sázavě. Naše mužstvo sehrálo minulý víkend špatné utkání a má tedy co napravovat. I když to nebude nic snadného... Utkání začne v 16 hodin, rozhodčí Šefara, AR1 Brožek, AR2 Špidra.

Minulý víkend

 

 

Kontakt

AFK Pečky Barákova 993
289 11 Pečky
info@afkpecky.cz